Scaun Amfiteatru/Sali Conferinta Oscar

 • Scaun Amfiteatru/Sali Conferinta Oscar Faceti click pentru a mari
  Cod produs: SCZOSCAR
  0.00 EUR (0.00 RON) Disponibilitate: la comanda
  Garantie: 24 luni
  Rate star Rate star Rate star Rate star Rate star
  Cotat 5.0 din 5
  in urma a 1 vot(uri)
  Mai multe imagini
  Scaun Amfiteatru/Sali Conferinta Oscar Scaun Amfiteatru/Sali Conferinta Oscar Scaun Amfiteatru/Sali Conferinta Oscar Scaun Amfiteatru/Sali Conferinta Oscar Scaun Amfiteatru/Sali Conferinta Oscar Scaun Amfiteatru/Sali Conferinta Oscar Scaun Amfiteatru/Sali Conferinta Oscar Scaun Amfiteatru/Sali Conferinta Oscar Scaun Amfiteatru/Sali Conferinta Oscar Scaun Amfiteatru/Sali Conferinta Oscar
  Share on Facebook Share on Google Plus

  Pretul afisat contine TVA
  Specificatiile si/sau pretul produsului pot contine greseli de operare.
  Imaginea produsului are doar caracter informativ si poate contine accesorii sau elemente grafice care nu sunt incluse in varianta standard.

  Descriere

  Pretul scaunului de amfiteatru se ofera la cerere. Acest elegant scaun a fost creat pentru cinema, teatru, opera, sali de lectura, sali de conferinta si centre culturale. Scaunul poate avea design diferit. Spatele poate fi tapitat,tapitat pe jumatate si cealata jumatate cu carcasa de plastic, din lemn sau jumatete din lemn si cealalta jumatete cu plastic. Scaunul se gaseste in diverse dimensiuni.O mare varietate de culori atat a tapiteriei cat si a lemnului. Structurile metalice de prindere difera in functie de suprafata pe care acesta este instalat. Imbinarea rafinata a elementelor care il compun, spatarul elegant, precum si alaturarea formelor drepte cu cele rotunjite atribuiesc scaunului o distinctie studiata pana la cel mai mic detaliu.

  Comentarii

  Nici un comentariu adaugat pana in acest moment!

  Trebuie sa fiti autentificat pentru a adauga un comentariu acestui produs!

Produse similare